Λίγες ημέρες πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές, οι παιδαγωγοί και τα παιδιά του Βρεφικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη-«Φεγγαρόστρατα», διοργάνωσαν μια επίσκεψη στον Παιδικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη-«Ηλιαχτίδα», που βρίσκεται δίπλα μας.
Στόχος της δράσης μας αυτής, ήταν τα παιδιά που το Σεπτέμβρη θα φοιτήσουν στον Παιδικό Σταθμό, να γνωρίσουν το χώρο και τις παιδαγωγούς έτσι ώστε να διευκολυνθεί η «μετάβασή τους». Τα παιδιά ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του σταθμού, έπαιξαν για λίγο στις «γωνιές» και στη συνέχεια μαζί με τα παιδιά της Ηλιαχτίδας χόρεψαν παρέα στην αυλή. Κάτω από τη δροσιά των δέντρων, κεράστηκαν χυμούς και μπισκότα! Επίσης τα παιδιά μας κέρασαν τους νέους τους φίλους γλυκό το οποίο είχαν φτιάξει τα ίδια με τη βοήθεια των παιδαγωγών τους την προηγούμενη ημέρα σε ένα εργαστήρι ζαχαροπλαστικής! Τέλος, όλα τα παιδιά λίγο πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψης μας, συγκεντρώθηκαν για μια ομαδική αναμνηστική φωτογραφία όπου αντάλλαξαν δώρα!!
Ευχαριστούμε πολύ τον Παιδικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη για την φιλοξενία και τις όμορφες καρδιές που μας χάρισαν!! Ήταν όλα υπέροχα!!!

Search