Κατασκευή του Μήνα

image

Δείτε βίντεο με διάφορες κατασκευές των Παιδικών μας Σταθμών.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μήνυμα του Προέδρου

Σας καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.

Διαβάστε Περισσότερα...

Search

logo παιδικών και βρεφικών σταθμών Άνω Λιοσίων

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Σας ενημερώνουμε ότι,

για τους μήνες, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020, που οι Παιδικοί και Βρεφικοί σταθμοί είχαν αναστείλει την λειτουργία τους, το Δ.Σ αποφάσισε την μη καταβολή οικονομικής εισφοράς (τροφεία). Η καταβολή τροφείων για τους επόμενους μήνες, θα πραγματοποιείται κανονικά στο Γραφείο Διοίκησης των σταθμών, από τις 8.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι (εκτός Παρασκευής).    

Εκ της διοικήσεως

 ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

 Ν.Π.Δ.Δ  ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ 

 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

 

Αγαπητοί  γονείς/κηδεμόνες

Όπως κάθε χρόνο, οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί μας θα πραγματοποιήσουν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19 , με στόχο την προστασία της υγείας όλων, μας αναγκάζουν να πραγματοποιούμε γιορτές και εκδηλώσεις χωρίς την παρουσία γονέων. ‘Έτσι  σας ενημερώνουμε, ότι  η κοπή της πίτας των σταθμών, θα γίνει στον χώρο τους, από την Τετάρτη 28/1 έως την Παρασκευή 30/1. Μετά την κοπή της πίτας, θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων( ανά τμήμα ) για τους μικρούς μας φίλους.

Φωτογραφικό υλικό από την γιορτή αυτή όπως και από δραστηριότητες, καθημερινές εργασίες και παιδαγωγικά προγράμματα των σταθμών, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο διαδίκτυο  www.psdf.gr . Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τα παιδιά σας, βίντεο με κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιών, κατασκευές κ.α. υλικό το οποίο ανανεώνεται κάθε μήνα από τους παιδαγωγούς μας.

Με τον τρόπο αυτό  προσπαθούμε να φέρουμε την καθημερινότητα των σταθμών, όσο είναι δυνατόν, κοντά στους γονείς με την ελπίδα να έρθει γρήγορα η στιγμή που θα γιορτάσουμε και πάλι έχοντας κοντά μας όλους εσάς!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία! 

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ

Παιδικών/Βρεφικών  Σταθμών

Καμαρινόπουλος Παναγιώτης