Μήνυμα Προέδρου

Μήνυμα Προέδρου

Καμαρινόπουλος Παναγιώτης, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δήμου Φυλής

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που επικοινωνώ μαζί σας και μέσω της ιστοσελίδας μας. Η διαδικτυακή μας παρουσία έχει στόχο να κρατά ενήμερους τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που φιλοξενούνται στους Σταθμούς αλλά κι όλους τους δημότες μας σε σχέση με τις δράσεις, τα προγράμματα και γενικότερα το σύνολο του έργου των σταθμών μας. Επίσης, να παρέχει πληροφορίες για οτιδήποτε γίνεται στα πλαίσια λειτουργίας του Ν.Π.Δ.Δ. των Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών.

Οι σταθμοί μας, γενικότερα, διαθέτουν ένα σύγχρονο κι ευχάριστο πρόσωπο με συνεχή παρουσίαση και προβολή των θεμάτων που αφορούν στους Σταθμούς και μέσω την ηλεκτρονικής μας πύλης και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό προκειμένου να ζείτε κι εσείς όσο το δυνατόν περισσότερο το γλυκό περιβάλλον και τις όμορφες δραστηριότητες που συμμετέχουν τα μικρά παιδιά του Δήμου μας.

Νοιώθω την ανάγκη να σας διαβεβαιώσω ότι μέσω του συνόλου των πρωτοβουλιών μας στοχεύουμε προκειμένου οι Παιδικοί και Βρεφικοί Σταθμοί μας να ανεβαίνουν συνεχώς την κλίμακα της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα παιδιά και τους γονείς τους. Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι τόσο το γραφείο διοίκησης των σταθμών, όσο κι εγώ προσωπικά, είμαστε διαθέσιμοι για κάθε θέμα που θα θελήσετε να συζητήσουμε. Σας χρειαζόμαστε, άλλωστε, δίπλα μας καθώς το ταξίδι μας είναι μακρύ και μόνο με τη δική σας συνεργασία μπορεί το όραμα μας να γίνει πραγματικότητα.

Σας εύχομαι “Καλή Περιήγηση” στην ιστοσελίδα μας, είμαι στη διάθεσή σας για τα σχόλια και τις προτάσεις σας κι εύχομαι από καρδιάς να έχουμε μια δημιουργική, παραγωγική κι ευχάριστη σχολική χρονιά για όλους εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας. 

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών

Παναγιώτης Β. Καμαρινόπουλος

Search