ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΕΙΩΝ για το Σχολικό έτος 2017-2018

Πληρωμή τροφείων παιδικών σταθμών

Σας ενημερώνουμε ότι, από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 η πληρωμή των τροφείων θα γίνεται στο γραφείο Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» Δήμου Φυλής, που βρίσκεται στην οδό ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 27 (πλησίον Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης). 


Η πληρωμή μπορεί να γίνεται : 

Α) με μετρητά 

Β) με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό του Ν.Π.Δ.Δ. 

Γ) μέσω POS με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα 

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το ύψος των τροφείων και την καταβολή τους, επικοινωνήστε με τους αρμόδιους υπαλλήλους κα Σταυρή Χρυσούλα και Κοχλιαρίδου Παναγιώτα στο τηλέφωνο 210 2475433. 


Εκ της διοικήσεως

Μήνυμα του Προέδρου

Σας καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.

Διαβάστε Περισσότερα...

Search

 

 

   ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ 

   Ν.Π.Δ.Δ  ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

   ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

 

  Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

            Φέτος, βιώνουμε όλοι μας, μία τελείως διαφορετική σχολική χρονιά. Τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19, με στόχο την προστασία της υγείας των παιδιών, των γονέων και των παιδαγωγών τους, μας αναγκάζουν να διαφοροποιήσουμε προγράμματα, γιορτές και εκδηλώσεις, τις οποίες πραγματοποιούσαμε προηγούμενες χρονιές.  

Σύμφωνα, με αυτό και οι Αγιασμοί, που γίνονταν κάθε χρόνο, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στους σταθμούς μας, θα πραγματοποιηθούν, αλλά χωρίς την παρουσία γονέων. Οι Ιερείς θα προσέλθουν στον προαύλιο χώρο των σταθμών, προκειμένου να τελέσουν το μυστήριο του Αγιασμού,  και να δώσουν τις ευχές τους, ενώ τα παιδιά θα βρίσκονται στις αίθουσες τους.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, καλή σχολική χρονιά με υγεία και την ευχή, γρήγορα να ξεπεραστούν τα εμπόδια που κρατούν μακριά τους γονείς, από το πρώτο σχολείο των παιδιών τους!

 

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ν.Π.Δ.Δ

ΠΑΙΔΙΚΩΝ/ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ