Χρήσιμα Άρθρα

 

    Η λογοθεραπεία είναι η επιστήμη αυτή που ασχολείται με την πρόληψη, την αντιμετώπιση και θεραπεία  των διαταραχών επικοινωνίας (λόγος και άρθρωση).Η έγκαιρη παρέμβαση και θεραπεία των επικοινωνιακών δυσκολιών ενός παιδιού κρίνεται αναγκαία καθώς η ομιλία είναι ο τρόπος να εκφράσει τις ιδέες του, να κάνει φίλους και να μοιραστεί τα συναισθήματα του. 

    Σε λίγο αρχίζει η σχολική χρονιά για πολλά βρέφη και νήπια που ετοιμάζονται να εισέλθουν σε ένα καινούριο και άγνωστο περιβάλλον και να αποχωριστούν οικεία πρόσωπα τα οποία μέχρι τώρα είχαν την αποκλειστική ευθύνη για την φροντίδα τους.

        Αγαπητοί γονείς
Βρισκόμαστε σε περίοδο κορύφωσης της επιδημίας της γρίπης στη χώρα μας και αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες μέρες. Η γρίπη που κυκλοφορεί φέτος είναι τύπου Α Η1Ν1 και έχει μεγάλη μεταδοτικότητα.

 

Ο παιδικός σταθμός, είναι πράγματι ένας «σταθμός» στην πορεία ανάπτυξης και ζωής του ανθρώπου! Φτάνει, κάποτε, αυτή η φοβερή στιγμή, που η οικογένεια καλείται να ανοίξει για τα καλά την πόρτα στην «έξω ζωή» για το μικρό της, μακριά από τη γνώριμη ασφάλεια του σπιτιού.

 
 
 

        Πολλοί γονείς επιδιώκουν να αναθρέψουν τα παιδιά τους μεταδίδοντάς τους αξίες και ικανότητες που θα τα βοηθήσουν να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα, να γίνουν αυτόνομα, να παίρνουν πρωτοβουλίες, να είναι αισιόδοξα, να αντιμετωπίζουν με αυτοπεποίθηση αγχογόνες καταστάσεις και να αντλούν ικανοποίηση από τις επιλογές που κάνουν στη ζωή τους. 

Μήνυμα του Προέδρου

Σας καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.

Διαβάστε Περισσότερα...

Search