Επίσκεψη στο αναρρωτήριο Πεντέλης

Με ιδιαίτερη χαρά, οι γονείς των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής, με τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο bazaar που συμμετείχαν ενίσχυσαν τη λειτουργία του νέου ξενώνα του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής- Η ΜΗΤΕΡΑ, Αναρρωτηρίου Πεντέλης με την αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα που θα καλύπτει τις ανάγκες των βρεφών που φιλοξενούνται εκεί.

Ο Πρόεδρος των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών κος Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, η Διευθύντρια κα Γιάννα Σταθοπούλου, οι Υπέυθυνες των Σταθμών και προσωπικό του Γραφείου Διοίκησης επισκέφτηκαν τον χώρο του Αναρρωτηρίου Πεντέλης την Τρίτη 14 Μαρτιου 2014 όπου τους υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του Αναρρωτηρίου κος Σπύρος Καραγκούνης κι η Υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Ιωάννα Γουρνάκη.

Ο χρόνος παραμονής στο αναρρωτηριο πρόσφερε αξέχαστες στιγμές συγκίνησης σε όσους ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά του ιδρύματος και το προσωπικό που μεριμνά για τη προστασία και τη φροντίδα τους. Οι υπεύθυνοι πέραν των προφορικών λόγων που εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους παρέδωσαν μια ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο των σταθμών που αφορά σε όλους τους γονείς των σταθμών μας, μέρος της οποίας σας κοινοποιούμε.

Τελικώς, ο στόχος των φετινών Χριστουγέννων να αγκαλιάσουν οι γονείς με τη φροντίδα τους ευαίσθητες παιδικές ψυχούλες πραγματώθηκε και η διεξαγωγή όπως και τα χρήματα του bazaar "έπιασαν τόπο" !

Μήνυμα του Προέδρου

Σας καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.

Διαβάστε Περισσότερα...

Search